Sorry geng! Nda dapat curi2~ Ngekehehe ;)




Sunday, December 21, 2008
Teka-teki dan soalan you-force~


For this 54th post, we're going to introduce a few questions/teka teki for our readers....this work base on our own idea (edi, Nunu and me) and our memories of some old intake questions (when we're still in primary school..remember?)....haha we also include the answer to make life more easier for you guys as well as for us...nda payah post balik2..haha ;)and u must remember. Soalan2 ini tidak ada kena mengena dgn yg hidup atau yg sudah meninggal dunia....ia adalah hiburan semata2...xD enjoy~~

Q1. What word starts with F and ends with UCK?
Ans: FIRETRUCK

Q2. Apa yg lembu ada 4 and girls ada 2?
Ans: Kaki

Q3. Banyak2 burger, burger apa paling nyaman?
Ans: Begaru (Burger ru)

Q4. Banyak2 buah, buah apa paling d takuti?
Ans: "Boh Dui~"

Q5. What did Batman says to Robin before they get in the car?
Ans: Robin! get in the car.

Q6. Why is that superman's costume so fit?
Ans: Because its an S size

Q7. Why superman so stupid?
Ans: Because spendet nya d luar

Q8. Banyak2 bunga, bunga apa yang itam?
Ans: Bunga tayar

Q9. Ibu apa yg urg paling takut?
Ans: Mampus (Mom pus)

Q10. Banyak2 kerusi, kerusi apa paling jauh?
Ans: Kerusi sofa (SO-FAR)

Q11. Air yg paling kuat?
Ans: Air sehat

Q12. Air paling kaya?
Ans: Sperm (air money)

Q13. Gusuk2 then air putih kluar, apa itu?
Ans: Barus gigi

Q14. Benda itu d cari dan cari dan cari, lepas jumpa d buang. apa itu?
Ans: Tahi idung

Q15. Tiga kembar saling berkejaran tapi tidak pernah tersentuh ketiga2 nya. apakh bendanya?
Ans: Kipas angin

Q16. Banyak2 bandar, bandar apa yang paling berseri?
Ans: Bandar Seri Begawan

Q17. Banyak2 ulat, ulat apa paling pandai?
Ans: Ulat buku

Q18. What is In the middle of paris?
Ans: The letter "R"

Q19. Only one animal can cross the road. Name it.
Ans: Zebra (zebra-crossing)

Q20. Banyak2 permata, permata apa yg d cari setiap hari?
Ans: Media Permata

Q21. Emo apa penting dalam idup kitani?
Ans: Emoglobin (haemoglobin)

Q22. What happen if green cloth is thrown into the red sea?
Ans: It becomes wet

Q23. Diantara tubuh badan manusia, apakah yg paling kalat?
Ans: Mata (kalat mata)

Q24. If u r NIT u r E, what is it?
Ans: F-U-R-N-I-T-U-R-E

Q25. If one indian go to the moon what will happen to earth?
Ans: Less one indian

Q26. One nite, seekor burung hendak balik ke sarang nya untuk brehat....bila sampai, ia masuk dan terus terbang kluar. Knapa?
Ans: Wrong Nest

Q27. What will happen if one chinese guy go to the moon?
Ans: He will meet the indian on the moon ( refer to question 25 )

Q28. Why spiderman wear a mask while superman doesnt?
Ans: Superman want to show off his S hair.

Q29. Knapa urg bejalan tangan ke bawah d tepi pinggang?
Ans: Coz they wear clothes, if not then durang bejalan tangan ke bawah in front of them cia. memampan *tut*~~~

Q30. Siapa peminat setia you-force?
Ans: R10 aka Azarudy aka Ruudzizou xD apakan~ haha j/k


THE END and thanks for reading~ ;)

Labels:


Signed off @ 6:59:00 PM



Techies's Timer
ticktokticktok


Things good and bad, innocent and naughty, clean and dirty, sane and crazy, clever and dumb.. All close to your home under one roof.

PlayMakers
qualified & dedicated

?

Eddie - Fizzo - Sarif - Nuxuxo
For Members: Add New Post

CHATBOX
adds up the crazyness


Linkies
that we like

Facebook
Live Soccer Score
New Dota Map
Youtube

Archives
what we did before

November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
June 2010
September 2010
October 2010
November 2010

Credits
Thank you!

Manager: Team FORCE
Designer: Nux
Thanks: Everyone!
Hosts: Blogger & Skins